Sponsoren

 

Hier een overzicht van de sponsoren van Dressuurstal Bax-Goris. Mocht u geïnteresseerd om Dressuurstal Bax-Goris op welke manier dan ook te ondersteunen, neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de sponsoren van DBG kunt u op een van de onderstaande logo’s klikken.

 

HET GAREEL


Het Gareel is een van de grootste ruitersportspecialisten van Nederland met een enorme voorraad en een grote verscheidenheid aan merken.  Doordat wij rechtstreeks importeren uit diverse landen en direkt bij de bron kopen leveren wij tegen concurerende prijzen. Het Gareel heeft topmerken maar ook merken uit het midden-sigment welke kwalitatief zeer goed zijn en waarop ook de normale garantievoorwaarden van toepassing zijn.

 

 

hetgareel

 

GORIS SLOOPWERKEN


J.A. Goris & Zonen BV in Doornenburg is een multifunctioneel en volledig gecertificeerd sloopbedrijf welke zich onderandere heeft gespecialiceerd in het Selectief, Veilig en Milieukundig uitvoeren van een breed scala aan sloopwerkzaamheden. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden is J.A.Goris & Zonen BV in het bezit van een zeer compleet machinepark

Goris & zonen BV

MUZIP ACCESSORIES


Muzip accessories is een familie bedrijf dat in 2000 begonnen is met het produceren van hoezen ter bescherming van uw kostbare muziekapparatuur. De kracht van Muzip accessories zit in het maatwerk. Er is in principe geen instrument waar we geen beschermhoes voor kunnen maken. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten met een uitstekende service.

 

muzipsite

Bart en Ilona bedanken hun sponsoren voor de fijne samenwerking