SLI Adagio

SLI Adagio

KWPN hengst UB 40 x Sandro Hit x Ferro

SLI Adagio is een in 2005 geboren zwarte hengst met een stokmaat van 1.72 mtr. De vader van SLI Adagio is de naar Amerika geëxporteerde KWPN hengst UB 40. De moeder is de kwpn elite merrie Umathika M die als vader de legendarische hengst Sandro Hit heeft. Grootmoeder van Adagio is de keur,preferente merrie Kymathika M die als vader de hengst Ferro heeft. Adagio is gefokt bij de familie van Mook in Alem in eigendom van Stables Lisman International uit Dreumel.

Adagio is als 3 jarige bij ons op stal gekomen nadat hij had deelgenomen aan het KWPN verrichtingsonderzoek. Adagio is een paard met drie zeer goede basisgangen die ook onder het zadel goed tot zijn recht komen. Adagio is een paard met een goed karakter die aan de hand nog wel eens wat hengst kan zijn, maar onder het zadel een paard dat 100% met je mee werkt en ook op wedstrijden is SLI Adagio een braaf en fijn te rijden paard.

Adagio wordt op onze dressuurstal getraind door Bart. SLI Adagio loopt momenteel in de klasse Lichte Tour, heeft al diverse internationale successen geboekt oa CDI*** Saumur, CDI*** Stadl Paura, CDI**** Arnhem.

Hieronder en opname tijdens de training op DBG: