Paarden

 

De aanschaf van een paard moet een wel overwogen beslissing zijn. Het moet een juiste match zijn tussen een gebruiker en een paard. Om de juiste beslissing hierover te nemen, zal Dressuurstal Bax-Goris eerst de wensen en eisen gezamenlijk met de koper bespreken. Zodoende kan er gericht een juiste keuze gemaakt worden bij de aanschaf. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken om dit te realiseren.

Indien blijkt dat een aan te schaffen paard nog niet aan een gewenst sportief niveau voldoet, dan is er een mogelijkheid om  dit door ons op dat niveau te laten brengen. Vanzelfsprekend kunnen wij dit ook realiseren bij de reeds in bezit zijnde paard(en). Alle paarden welke door ons geleverd of bemiddeld worden kunnen desgewenst klinisch en/of  röntgenologisch gekeurd worden.

 

PRIJSKLASSE

 

Op Dressuurstal Bax-Goris worden de volgende prijsklasse gehanteerd:

Prijsklasse 1 € 7.500,- tot € 15.000,-
Prijsklasse 2 € 15.000,- tot € 25.000,-
Prijsklasse 3  > € 25.000,-

AL ONZE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF 21% BTW

Wij bieden verschillende soorten paarden aan:

 

download Wedstrijd paarden

downloadVerkoop paarden

downloadTrainings-paarden

downloadHengsten

downloadFokmerries

 

Nederland is een paardenland. De Nederlandse paardensport bloeit! Vorig jaar was het meest succesvolle jaar in de Nederlandse roemruchte geschiedenis. Nederlandse ruiters, menners, fokkers en paarden domineerden het wereldtoneel.


Aantal paarden Nederland


Aantal ruiters Nederland


Wedstrijdstarts Nederland