Hidde ter Kwincke DBG

Hidde ter Kwincke DBG

 

Hidde W ter Kwicke is een in 2012 geboren zwarte ruin met een stokmaat van 1.68 mtr. De vader van Hidde W ter Kwicke  is de Reinland gefokte hengst Lord Loxley. Als moeder heeft Hidde W ter Kwicke  de elite, EPTM (dressuur) sport (dressuur) merrie Zara Ilona W. De vader van Zara Ilona W is de Hannoveraans gefokte hengst De Niro. De moeder van Zara Ilona W is de elite, sport(dressuur) merrie Tosca Ilona W die op haar beurt weer afstamt van de preferente hengst Ferro. Hidde W ter Kwicke  is gefokt door A.J.L Slippens uit Erp en is ook de eigenaar van de zwarte ruin.

Hidde W ter Kwicke  is als  3 jarige hengst op de KWPN hengstenkeuring tot de 2e bezichtiging gekomen. Daarna is de zwart ruin op stal gekomen op DBG. Hidde W ter Kwicke  is zadelmak gemaakt op DBG en wordt nu verder doorgetraind door Bart.

Hidde W ter Kwicke  is een paard met die hele fijne basisgangen en een hele fraaie techniek in de beweging. De aankomende tijd wordt gebruikt om de ruin sterker te maken en ervaring op te laten doen op een andere omgeving. Naar alle waarschijnlijkheid zal de zwarte ruin ook aan de start komen op een paar jonge paarden wedstrijden om zodoende meer ervaring op te doen.

Onlangs maakte Hidde ter Kwincke DBG zijn debuut in de klasse L2 en behaalde meteen een puntenaantal van 206 en 211,5 waardoor ze meteen de 70% grens overschreden!