Goldie DBG

Goldie DBG

OLD merrie Blue Horse Romanov x Aquilino x Graf Landau

Sinds enkele maanden (oktober 2014) is de merrie Goldi DBG in ons bezit, deze fantastische merrie valt op door haar fraaie uiterlijk en drie zeer goede gangen. De merrie is gefokt bij Gestut Wendeln in Garrel Duitsland, ze stamt af van Blue Horse Romanov uit een staatpremie merrie van Aquilino en daarachter zit wederom een staatspremie merrie van Graf Landau. Uit de Graf Landau merrie komen ook de hengsten Dream of Heidelberg 1 en 2, die beiden succesvol GP dressuur lopen. De Lay Reveill stam bracht al meerdere KWPN goedgekeurde zonen oa Dreamboy, Astrix en Vivaldo. Goldi DBG is in eigendom van Dressuurstal Bax-Goris.

Deze knappe merrie Goldi DBG heeft afgelopen zomer in de Briljantring gelopen en behaalden een knappe 7e plaats in Oldenburg, daarna heeft ze de leistungsprufung meegelopen en daar behaalde ze de topscore van 8,08. Ze is daarmee ook uitgenodigd om volgend jaar mee te doen aan het Bundeschampionat .

Inmiddels heeft ze haar eerste jonge paardenwedstrijd meegelopen en zal rustig doorgetraind worden. In de reguliere sport is Goldi DBG ondertussen een paar keer in de klasse L2 gestart die winnend warden afgesloten met telkens ruim 200 punten.