Denver DBG

Denver DBG

KWPN ruin Jazz x Welt Hit x Montecristo

Denver DBG is een in 2008 geboren vos ruin met een stokmaat van 1.70 mtr. De vader van Denver DBG is de preferente KWPN hengst Jazz. De moeder is de kwpn ster merrie Voliza S die als vader de KWPN keur hengst Welt Hit heeft. Grootmoeder is de keur, sport-(dressuur) merrie Romy S die als vader dehengst Fruhling heeft. Romy S is in de sport uitgebracht door Ilona Bax in de klasse Z2 dressuur. Denver DBG is gefokt bij G.J.M Sjerps uit Gendt. Denver DBG is in eigendom van Dressuurstal Bax-Goris.

Denver DBG is als veulentje aangekocht en bij ons op stal in de opfok gekomen. Na het zadelmak maken is de vos ruin in training gekomen en liet zich meteen makkelijk narijden. Denver DBG is een paard met drie goede basisgangen en een goed karakter. Denver DBG is mede door zijn fijne karakter en lichtvoetige manier van lopen een hele sympathieke verschijning.

Denver DBG wordt op onze dressuurstal getraind door Bart en Ilona. Denver DBG is begonnen in de klasse L2 en word momenteel succesvol uitgebracht door Bart Bax in de klasse ZZ-Licht waarmee tijdens hun debuut meteen 66% werd behaald. Ondertussen beheerst de ruin de oefeningen van de Lichte Tour en springt de series om de 4 en 3 galopsprongen.

Klik op het logo hieronder om  de volledige stamboom van Denver DBG te bekijken:

logo_horsetelex