Be Special

Be Special

Special D x Chronos x Voltaire

Be Special is een in 2006 geboren bruine ruin met een stokmaat van 1.74 mtr. De vader van Be Special is de zwarte KWPN hengst Special D. De moeder is de KWPN sport-(dressuur) Kestera die als vader de Trakhener hengst Chronos heeft. Grootmoeder is de preferente merrie Estera die als vader de hengst Voltaire heeft. Be Special is gefokt bij C & J Nomen-vanEs uit  Rees-Mehr (D). Be Special is in eigendom van de Fam Kemperman uit Wehl.

Be Special in onlangs bij ons op stal gekomen. Be Special was afgericht tot en met Z niveau en is makkelijk na te rijden. Be Special is een paard met drie goede basisgangen en een goed karakter.

Be Special wordt op onze dressuurstal getraind door Bart. Be Special is wordt momenteel succesvol uitgebracht door Bart Bax in de klasse Z1. Nadat de ruin ongeveer 6 weken in training stond op DBG maakte de hij zijn wedstrijd debuut in de klasse Z1. Met meteen een score van bijna 70% en mooie 2e prijs wist de Special D zoon meteen een hele mooie start te maken in de wedstrijdsport. Onlangs maakte Be Special zijn succesvol debuut in de klasse Z2 waar waarin hij met twee maal een 2e plaats meteen 2 winstpunten wist bij te schrijven.