Pien Hogervorst wint Z rubriek in Zevenaar

Vorig weekend kwam Pien Hogervorst aan start in de klasse Z2 bij Manege de Boleemhoeve te Zevenaar, de combinatie kon een fijne proef laten zien en had vooral in het galopgedeelte veel zevens en een 8 voor het galopchangement. De amazone behaalde een mooie eerste prijs met 216,5 punten.

Vorig weekend startte Judith Volder ook in Zevenaar met de merrie Gaya, ze behaalden heel verdienstelijk in de klasse M1 een mooie score van 187 en 195 punten en werd daarmee tweede.

Michelle Peters heeft Camelia waarmee ze nog niet zo lang een combinatie is goed aan het lopen, ze behaalden tijdens haar Z1 debuut bij Manege de Veluw in Ewijk een keurige vierde plaats in een sterk deelnemersveld met een mooie score van 224 punten.

Namens DBG van harte gefeliciteerd