HTC ers Lieve en Karlijn plaatsen zich voor NK in Ermelo.

Afgelopen weekend werden er op verschillende plaatsen weer de Regio Kampioenschappen verreden. Zo ook voor de regio Overijssel waar Bart in Markelo HTC lessen verzorgt aan een aantal zeer fanatieke en serieuze leerlingen.

In de klasse C-L2 kwam HTC leerlinge Lieve Berendsen aan de start met haar pony Pinky. Met 188 en 186,5 punten wist de amazone deze rubriek op haar naam te schrijven waardoor zei als Overrijsels Kampioene haar provincie mag gaan vertegenwoordigen op de NK op het Nationaal Hippische Centrum in Ermelo op 17 maart.

In Genemuiden kwam Wederom een HTC leerling in de ring nu in de klasse DE-Z1. Met The King kwam Karlijn Olde Klieverik in de ring. Karlijn wist een hele fijne proef neer te zetten wat goed was voor 232 en 222 punten. Dit resulteerde in een mooie score van 66,76%. Hiermee wist de fanatieke amazone een mooie 3e prijs op te eisen waarmee ook Karlijn haar provincie gaat vertegenwoordigen op het NK op 17 maart in Ermelo.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.