Felicia DBG Gelderskampioen klasse L2

Afgelopen zaterdag was het voor DBG een drukke dag. Bart kwam op de Gelderse kampioenschappen met twee paarden aan de start op twee verschillende plaatsen, namelijk Nunspeet en Hierden.

In de klasse M2 die in Nunspeet wed verreden mocht Bart als laatste starter de ring betreden met de zwarte Hidde ter Kwincke DBG. De Lord Loxley ruin liep een fijne proef in deze bijzonder mooie accommodatie. Met een kleine fout in de contragalop winst combinatie een mooie 6e prijs met 64,58% te behalen.

Daarna werd er koers gezet richting Hierden waar het kampioenschap voor de klasse L2 werd verreden in een eveneens imposante rijhal die mooi was aangekleed. Bart startte hier de Fidertanz merrie Felicia DBG rond de klok van half 9. Felicia DBG wist de lijn die ze heel het indoor seizoen al te pakken heeft ook tijdens te kampioenschappen vast te houden. Met een sterke foutloze rit wist de combinatie een percentage te behalen van 66,83%. Dit was ruimschoots genoeg voor de overwinning. Hiermee wist Bart en Felicia DBG Gelders kampioen te worden waarmee ze een startplaats verdiende voor de Nederlandse kampioenschappen op 9 maart op het Nationaal Hippische Centrum in
Ermelo.

DBG feliciteerde mede-eigenaar van Hidde ter Kwincke DBG, Abel Slippens met dit mooie resultaat.