Dubbele overwinning voor Hidde ter Kwincke DBG en Felicia DBG in Beuningen

Afgelopen zondag stond er bij hippische centrum La Grande in Beuningen een dressuurwedstrijd op het programma. Door de sneeuwval was deze wedstrijd de laatste selectie wedstrijd voor de klasse Z. Ilona kwam daarin aan de start in de klasse Z1  met Goldi DBG. De Blue Horse Romanov dochter liet een hele goede proef zien waarin ze de laatste lijn wat spanning opbouwde waardoor er enkele fouten ontstonden die een hoge klassering in de weg stond. Met 207,5 punten was er een mooie 7e plaats wat de 1e reserve plaats voor de Gelderse Kampioenschappen opleverde.

In de klasse M2 kwam Bart aan de start met Hidde ter Kwincke DBG. De zwarte ruin van Lord Loxley laat de laatste veel progressie zien en kon dit ook in Beuningen doorzetten. Met meerdere achten op beide protocollen wist de combinatie beide proeven winnend af te sluiten met 203,5 en 204 punten.

Het derde paard dat in de ring kwam was de Fidertanz dochter Felicia DBG. De vos merrie is bezig met een sterk indoor seizoen en ook in Beuningen liet de merrie zich van haar goede kant zien. Met twee constante proeven en wederom meerdere achten was ook voor Felicia DBG een dubbele overwinning met 205,5 en 209,5 punten.

Een goede generale voor de Gelderse Kampioenschappen aankomend weekend in Hierden en Nunspeet.