Sam van Gennip en Romy Grob Kringkampioen Rivierengebied Oost

Afgelopen weekend stond de laatste selectie dressuur pony op het programma voor Kring Rivierenland Oost die werden verreden in de Rijhal Bergharen in Bergharen.

Sam van Gennip had een pittige start, haar pony Bundy was zo fris en Sam had haar handen vol aan de energieke pony. Tijdens de eerste proef reed de amazone wat voorzichtig en konden de onderdelen beter afgewerkt worden, de tweede proef herpakte ze zich en liet een sprankelende proef zien. In de klasse L2 wist ze een keurige tweede en derde plaats te bemachtigen met een mooie score van 201 en 209 punten en daarmee mocht ze het kringkampioenschap lint in ontvangst nemen!!!

Ook Philaine Brouwer  met Rubbie die bij Bart traint via het HTC plan heeft een startplaats bemachtigd voor de Regio Kampioenschappen. Zij wisten deze laatste wedstrijd winnend af te sluiten in de klasse L2 met een super score van 229 en 223 punten.

Wat een prestatie levert Romy Grob, die word met 2 pony’s Kringkampioen!! Met Illze Dee in de klasse L1 en met Rivaldo van de Viersprong in de klasse A/B L2. Deze super fanatieke amazone heeft de pony’s goed voor elkaar en rijdt de proeven secuur door wat beloond werd twee tickets voor de Regio Kampioenschappen!!

Namens DBG van harte gefeliciteerd en veel succes tijdens de Regio Kampioenschappen!!