Leerzame wedstrijd Equisport Cup te Bergharen

Afgelopen weekend werd de Equisport Cup verreden in Bergharen, er werden 2 rubrieken verreden, als eerste kwamen de vierjarige in groepjes van 3 in de mooi aangeklede rijhal. De jury dit jaar was Jacque Verkerk en Adelinde Cornelissen.

Bart had de vierjarige Felicia DBG mee, deze Fidertanz merrie is voor de leeftijd al goed opgeleid en laat veel beentechniek zien in het drafgedeelte. Jammer genoeg had de jury daar een ander oordeel over en kreeg ze voor de draf een schamele  7 en werden de andere onderdelen met een 6,5 afgescheept. Totaal score 67 punten.

Jethro DBG een nakomeling van Negro was voor de eerste keer van huis en dan is het altijd spannend hoe de jonge paarden zich gedragen. Marijn van Dijk stelde de stoere bruine ruin keurig voor en hij heeft er veel van geleerd in de mooie ambiance te lopen. Beide paarden hebben boven gemiddelde kwaliteit en dat zullen ze in de toekomst gaan bewijzen. Jethro behaalde een score van 69 punten.