Instead of Diamond verkocht

Afgelopen zondag heeft de vosmerrie Instead of Diamond haar nieuwe intrek genomen in Wadenoyen, ze gaat haar sportcarriere tegemoet onder Sigrid Hack. Vorige maand kwam de merrie bij ons op stal en het plan was om ze verder op te leiden, de leergierige merrie pakte het werk heel goed op en liet goede progressie zien. Vorige week kwam er onverwachts een telefoontje van Sigrid die het paard ook had geprobeerd bij de vorige eigenaar en was  er toen erg van gecharmeerd.

Helaas  waren wij de eerste koper en zo is Diamond bij ons gekomen. Sigrid die al meerdere paarden had geprobeerd en niet kon slagen kon het paard niet uit het hoofd zetten en is met ons in contact gekomen en zo is de verkoop ontstaan.

We wensen Sigrid Hack veel plezier en succes met Instead of Diamond.