2 winstpunten bij M1 debuut Haredessa

Gisteren vertrokken Bart en droom Bas naar Zevenaar waar een dressuurwedstrijd werd verreden. Bart kwam met de paarden Haredessa en Florian Dieu Donnee in de klasse M1 voor twee proeven.

Als eerste startte Bart de Gelderse merrie Haredessa. De merrie maakte haar debuut in de klasse M1 en wist in beide proeven mooie onderdelen te laten zien. dit resulteerde in de eerste proef  192,5 punten en in de tweede proef 185 punten wat twee keer een mooie 4e plaats opleverde.

In Zevenaar had Florian Dieu Donnée zijn wedstrijd debuut. de Gribaldi nakomeling die sinds kort in training staat op DBG en wordt gereden door Bart is nog nooit eerder op wedstrijd uitgebracht. Bart startte de chique bruine ruin in een andere groep ook in de klasse M1. Ondanks dat er door de onervarenheid enkele foutjes in de proef slopen kwam Bart met een tevreden gevoel de ring uit. Dit resulteerde in twee maal een 2e plaats.