1e prijs voor Sam en Carola bij manege Blauwendraad in Rhenen

Afgelopen weekend kwamen er twee DBG leerlingen aan de start manege Blauwendraad in Rhenen. Pony combinatie Sam van Gennip kwam aan de start met haar pony Kantje’s Bundy in de klasse L1 voor twee proeven. In de eerste proef behaalde de amazone met 193 punten een 1e prijs. In de tweede proef was er voor de amazone met 189 punten nog een mooie 2e plaats.

DBG leerlinge Carola van den Brink kwam met haar paard Denver ook aan de start in de klasse L1. Carola die sinds enige tijd traint op DBG bij Bart wist haar Tangelo van de Zuuthoeve nakomeling goed voor te stellen. met 190,5 punten in de eerste proef en 194 punten in de tweede proef wist de amazone beide proeven winnend af te sluiten.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.