Succesvol weekend familie Philipsen

Afgelopen weekend had de familie Philipsen een paardenweekend. Jeanine startte haar beide paarden in Zevenaar. Met Goldstrike won ze beide proeven in de klasse L1 met super scores 206,5 en 201,5. Ook in de klasse Z1 startte ze D’amoer en behaalden daar ook twee winstpunten.

En wat als een grap begon is nu echt gebeurt , Marjolein die super fanatiek is en ook wekelijks met D’amoer komt lessen heeft jaren geleden wedstrijd gereden. Dus na een paar keer de proef oefenen zeiden we: Marjolein je kunt wel een startkaart aanvragen. Daar moest nog even oven nagedacht worden. Afgelopen zondag startte ze bij Manege de Fruithof in Heteren in de klasse L1 en ze behaalden een hele mooie score van 187 en 196 punten. En dat is zeker een vermelding waard op de site.

Van harte proficiat met de behaalden winstpunten namens DBG!