Nieuw veulen aangekocht door DBG

Investeren in de toekomst! Afgelopen week is er een nieuw veulen bij ons op stal gekomen, het is een nakomeling van Grappa uit een interessante moederlijn. De kattebel stam typeert door de hardheid en de werkwilligheid die de paarden tonen in de sport.

De Monroe komt uit een ster prok sport merrie van Osmium. Deze Osmium merrie is een halfzus van de GP merrie VMF Zanyo, met deze sportgenen en goede bewegingen hopen we voor de toekomst op een fijn sportpaard. Monroe was ook uitgenodigd om de hengst Grappa te vertegenwoordigen op de afstammelingenkeuring in Ermelo, daar liet ze een goede beentechniek en veel zelfhouding zien en werd ze 1e in de Grappa groep. Monroe werd gefokt door Mevr E Hekkelman en J Smak

Monroe DBG gaat samen met My Toti DBG (Totilas x Contango) en Mendoza DBG (Bordeaux x de Niro) in Doornenburg naar de opfok.