Sophie en Wenda geselecteerd voor Regiokampioenschappen

Voor de paarden stonden er ook verschillende wedstrijden in het teken voor afvaardiging naar de regiokampioenschappen. Zo startte Sophie van Leest met haar Ferro nakomeling Go Ferro op het concours in Driel die gold als laatste selectie voor de kring Rivierenland Oost. Sophie komt uit in de klasse M2 en wist met een 2e prijs en een 1e prijs met 190 en 185 punten haar startplaats voor de Gelderse Kampioenschappen op 11 en 12 Augustus veilig te stellen.

Zo kwam Wenda Welten aan de start met haar expressieve Wynton nakomeling FireFly in het ZZ-Licht voor aan startplaats voor de Brabantse Kampioenschappen die op 30 Juli worden verreden in Dongen. Tijdens de selectiewedstrijden had de Haghortse amazone haar paard goed aan de hulpen en doormiddel van meerdere goede klasseringen wist ze een startplaats voor de Kampioenschappen veilig te stellen.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.