Goldi DBG en Dancing Queen winnen Z rubriek in Lunteren

Gisteren zijn we naar de mooie accommodatie van Manege de Nieuwe Heuvel in Lunteren geweest met de paarden Goldi DBG en Dancing Queen, ondanks het slechte weer konden we toch op een fijne bodem de proeven rijden.

Ilona startte haar merrie Goldi DBG in de klasse Z1 en wist de eerste proef een zeer aansprekende proef neer te zetten, de Blue Hors Romanov merrie liet een goed drafgedeelte zien, in de galop trad nog een beetje spanning op. De merrie laat een fraai beeld zien en de jury was ook enthousiast over de kwaliteiten van de chique merrie. Ze behaalden een mooie 1e prijs met 220,5 punten en de tweede proef was er een 4e plaats met 208,5 punten.

Bart startte de grote bruine nakomeling van Lord Leatherdale in de klasse Z2, de merrie liet tijdens haar debuut in de klasse Z1 een aansprekend drafgedeelte zien, helaas na het stapgedeelte raakte de merrie even wat gespannen maar gelukkig herpakte ze zich tijdens het galopgedeelte en kon Bart de proef goed afsluiten. Ze behaalden een 1e prijs met 218,5 punten daarmee heeft ze nu ook het ruimschoots het sportpredicaat behaald.

DBG feliciteert Stal Knijnenburg met het mooie resultaat van hun Lord Leatherdale nakomeling.