Worm & Co maakt mestonderzoek makkelijk

Graag willen wij jullie een bedrijf introduceren met betrekking tot mestonderzoek genaamd Worm & Co waar we positieve ervaringen mee hebben.  Steeds meer paarden raken resistent voor de wormenkuur en het is zonde om je paard zomaar te ontwormen. Bij Worm & Co krijg je niet alleen bericht of het paard besmet of wormvrij is, ze hanteren een online transparant dossier.  Zo kun je altijd terug kijken en gegevens opvragen. De mestonderzoekskit is super handig, speciaal ontwikkeld voor het verzenden van mest. Binnen 24 uur ontvang je per mail de uitslag inclusief passend wormbestrijdingsplan. Om het wormbestrijdingsplan volledig te laten slagen krijg je een reminder wanneer je paard weer aan de beurt is voor mestonderzoek.

Neem gerust een kijkje op de website info@wormenco.nl of 0318-306557