DBG leerlingen in ZZ-Licht klasse op meerdere plaasten

Onlangs kwamen er meerdere DBG leerlingen aan de start op verschillende wedstrijden. Zo reisde Laura van der Aart af naar Varsseveld waar zei aan de start kwam met haar Tenerife nakomeling Cnapperd. Laura die sins kort traint op DBG had haar paard goed aan de hulpen staan en wist met 226,5 punten de overwinning voor zich op te eisen.

In Herveld kwamen tijdens een avond wedstrijd bij trainingsstal Smit twee DBG leerlingen in de baan. Ilona reisde af naar Herveld om Chanou en Sylvia te begeleiden tijdens het losrijden voor hun proef. Sylvia die aan de start kwam met haar Sandreo nakomeling Best Choice had in de eerste proef wat afstemming foutjes waardoor de eerste proef de 60% er net niet in zat. In de tweede proef wist de amazone met 214 punten een mooie 3e plaats te behalen.

Chanou Janssen kwam aan de start met haar imponerende Florett Als nakomeling Black Jack. Chanou had de bruine ruin er heel goed aan staan en wist beide proeven winnen af te sluiten en zelfs tegen de 70% te scoren. Met 240 en 231 kon de amazone weer 4 winstpunten bij haar totaal bijschrijven.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.