Veel kwaliteit bij CHIO cup in Rotterdam

Tijdens het pinksterweekend reisde Bart af naar Rotterdam om daar de CHIO cup te jureren. De CHIO cup in een wedstrijd voor clubs uit de regio Zuid Holland waarin elke club aan de start komt met 2 M combinaties en 2 Z combinaties. Er hadden zich van de 50 tellende clubs in regio Zuid Holland maar liefst 40 clubs ingeschreven. De beste 7 clubs mogen aan de start komen tijdens het grote CHIO eind deze maand.

Bart jureerde ruim 75 combinaties die aan de start kwamen in de klasse Z1, Z2 of ZZ-Licht. Het was een hele mooie rubriek met bijzonder veel kwaliteit. Zo reden de winnaars in alle drie de klasse ruim boven de 70% en de winnares is de klasse Z2 zelfs 78,92% bij elkaar wist te rijden.

Na afloop werd een prijsuitreiking gehouden eerst voor de individuele combinaties en daarna voor de clubs.