DBG leerlingen in de prijzen

Afgelopen pinksterweekend kwamen verschillende DBG leerlingen aan de start op verschillende plaatsen aan de start. Zo startte DBG leerlinge Sam van Gennip met haar pony Kantje’s Bundy op het concours in Druten aan de start in de klasse B. in de eerste proef wist ze 185 punten te behalen en in de tweede proef deed de amazone er nog een schepje bovenop met 202 punten wat haar een mooie 2e prijs opleverde.

In Nijkerkerveen kwam DBG leerlinge Ester Siegers aan de start met haar Flemmings nakomeling Amadeus in de klasse  Z2. In de eerste proef ontstonden een paar onnodige foutjes waardoor er met 195 punten de 60% niet werd behaald. In de tweede proef stelde de amazone orde op zaken door met 213,5 punten de tweede prijs te behalen.

DBG leerlinge Pien Hogervorst kwam aan de start met haar Obelisk-zoon Wobelisk in de klasse Z2 in Erichem. Pien had haar chique bruine goed aan de se hulpen staan en wist ruimschoots de 60% te passeren met 213 punten.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.