Mooie score HTC leerlingen in Almelo

Onlangs kwamen twee HTC Oost leerlingen aan de start tijdens een wedstrijd in Almelo waar een dressuurwedstrijd voor pony’s werden verreden. Shanaya Karedag  en Karlijn Olde Klieverik reisden naar Almelo en kwamen daar met hun pony’s aan de start.

In de gecombineerde Z1-Z2 rubriek startte Shanaya haar pony Volltreffer’s Volante die ze sinds kort uitbrengt in de klasse Z2. Met een bijzonder mooi percentage van 66,41% wat mooi twee winstpunten opleverde.

Karlijn kwam aan de start in de gecombineerde klasse M1-M2 met haar pony The King. Karlijn die eveneens onlangs de overstap maakte naar de klasse M2 wist in Almelo ook goede zaken te doen. Met 196 punten wist de fanatieke amazone een mooie 2e prijs te behalen.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.