DBG leerlingen ook in de prijzen in Schaijk

Afgelopen weekend kwamen naast DBG nog enkele leerlingen van DBG aan de start op de mooie terreinen bij stal Swanenberg in Schaijk. In de gecombineerde rubriek Z2 / ZZ-Licht kwamen op zaterdag Karin Ditzel en Sylvia Claes aan de start.

Karin startte met haar stoere Wall Street aan de start in twee proeven. In de eerste proef klasse ZZ-Licht wist de amazone een mooie 3e prijs te behalen met 64%. In de tweede proef deed Karin er met de Florett Ass zoon nog een schepje bovenop en wist nu een mooie 2e prijs te behalen nu met 62,57%.

Sylvia Claes kwam aan de start met haar Sandreo nakomeling Best Choice. In de eerste proef wist de amazone een mooie 6e plaats met 60,86% te behalen. In de tweede proef was er met 62% een mooie 3e prijs voor Sylvia.

Op zondag kwam DBG leerlinge Pien Hogervorst met haar Wobelisk aan de start in de klasse Z2. Helaas ontstond er een foutje in de slangenvolte waardoor een hoge klassering er net niet in zat. Desondanks was er een mooie 6e plaats met 60,74 %

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.