Goede resultaten tijdens mooie wedstrijd te Schaijk

Afgelopen zaterdag werd er bij Stal Swanenberg in Schaijk outdoor de Heemskinderen georgainseerd, er waren diverse springrubrieken en de klasse B t/m ZZ licht werd verreden.

In bijna alle rubrieken nam DBG de prijzen mee naar huis, de gecombineerde L1/L2 rubriek werd gewonnen door Bart en hij had de kwaliteitsvolle Fidertänz merrie Felicia DBG voor het eerst mee. De vosmerrie liep een hele fijne verrichting met een mooie stille aanleuning en goede zijgangen, ze behaalden een score van 206 punten. Ook de Gelderse merrie Haredessa was mee en had in de proef af en toe te kampen met spanning, deze merrie heeft nog weinig ervaring maar laat zich steeds beter bewerken ze behaalden een mooie 5e plaats met 188 punten.

De klasse M1/M2 werd gewonnen door Bart met Hidde ter Kwincke DBG, de zwarte ruin ontwikkeld zich goed, wint aan kracht en loopt met gemak door de oefeningen heen, beide jury’s waren dan ook heel enthousiast en kon veel achten kwijt. Ze behaalden een super score van 218.5 en 208 punten.

In de klasse Z1 startte Ilona haar Blue Hors Romanov merrie Goldi DBG, de kwaliteitsvolle merrie liet in draf goede oefeningen zien, de galoptour leverde helaas nog wat spanning op wat een hoge score in de weg zat. Ze behaalden een mooie 2e prijs met 211 punten.

DBG feliciteert de eigenaren van de hun paarden met deze mooie resultaten.