DBG leerlingen scoren goed in ZZ-Licht en ZZ-Zwaar

Onlangs kwamen er weer enkele DBG leerlingen aan de start in verschillende klasse. Zo startte DBG leerlinge Kim Goris die wekelijks op DBG traint met Ilona in Beuningen bij Hippische Centrum La Grande waar Kim haar debuut had in de klasse ZZ-Licht. Kim reed twee verdienstelijke proeven in Beuningen en behaalde de eerste proef 223 punten en een mooie 3e plaats. In de tweede proef wist de amazone nog een plaatsje te stijgen door een 2e prijs te behalen met 220 punten. Een zeer geslaagd debuut in deze klasse.

In Geesteren waar Hippische Geesteren werd gehouden werd ook een Subtop wedstrijd verreden. Op de mooie terreinen was er veel animo om te mogen starten. In de klasse ZZ-Zwaar kwam de pas gedebuteerde Natalie de Bruin aan de start met haar Florencio nakomeling Caprice. In de eerste proef was er een mooi 9e plaats met 61,29%. in de tweede proef wist de amazone nog een plaatsje te stijgen en met 60,07% een mooie 8e plaats te behalen.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.