HTC leerlingen scoren op verschillende wedstrijden

Bart die sinds enkele jaren de lessen verzorgt voor het HTC eerst voor de regio Oost in Holten en dit jaar ook in de regio Midden op DBG heeft zijn pupillen goed voorbereid op de wedstrijden. Zo startte onlangs in Haaksbergen op het pony concours Karlijn Olde Klieverik met haar pony The King in de klasse M2. Na een goede proef wist de amazone een mooie 1e prijs te behalen met 185 punten.

Shanaya Karedag kwam ook aan de start in Haaksbergen met haar pony Voltreffer’s Volante maar dan in de klasse Z1. Shanaya had heer chique pony erg goed aan de hulpen staan en wist met 214,5 punten de proef winnend af te sluiten en mooie prestatie.

In Hasselt (Ov) kwam HTC leerlinge Milou Ekkel aan de start met haar pony . Milou komt uit in de klasse L2 met haar pony Heidehof’s Armanda. Met 196 en 196,5 punten nam de amazone beide overwinningen mee naar huis.

DBG en HTC leerlinge Ebba Rademacher kwam afgelopen week aan de start in Herveld. Met haar Wentanera komt ze uit in de klasse Z1 en ze startte 2 proeven. In de eerste proef wist de amazone met 218 punten een mooie 3e prijs te behalen. In de tweede proef wist de amazone zelfs een 2e prijs te behalen nu met 215 punten.

Namens DBG allemaal gefeliciteerd met deze mooie resultaten.