Sylvia Claes maakt eveneens geweldig debuut in nieuwe klasse

Zondag stond er nog een debuut gepland voor een DBG leerlinge. Sylvia Claes had haar Sandreo nakomeling ingeschreven in de klasse ZZ-Licht. Na een goed voorbereiding op deze klasse door Bart en Ilona maakte de amazone de overstap naar deze klasse. Hiervoor gebruikte Sylvia de accommodatie van De Boleemhoeve in Zevenaar.

In de eerste proef was het misschien toch de zenuwen die de amazone in de greep hadden en maakte voor haar een aantal ongebruikelijke fouten wat in hield dat de amazone de 60% grens helaas niet passeerde. In de tweede proef stelde de amazone orde op zaken en wist ze zich bijzonder goed te herpakken. Met maar liefst 225 punten wist de amazone de 2e prijs in de wacht te slepen.

Nu bij de eerste wedstrijd al meteen ruimschoots een winstpunt werd behaald heeft Sylvia meteen haar startplaats voor de Gelderse Kampioenschappen al binnen waardoor ze aan een mooi outdoor seizoen zijn begonnen.

Namens DBG gefeliciteerd met dit mooie resultaat.