Prima ZZ-Zwaar debuut DBG leerlinge Natalie de Bruin

Gisteren maakte DBG leerlinge Natalie de Bruin met haar Florencio nakomeling  haar debuut in de klasse ZZ-Zwaar. Voor haar debuut reisde de DBG amazone die traint bij Bart af het Nationaal Hippische Centrum waar de ringen en wederom super bij lagen in een zonovergoten Ermelo.

Bart die later nog als jury optrad in de Prix st George en de Team Test voor Junioren en Young Riders was aanwezig om Natalie te begeleiden tijdens het losrijden. Natalie wist nagenoeg foutloos door beide proeven heen te rijden waar nog wat gewerkt kan worden aan de afwerking.

Dit resulteerde in 59,93% een een 9e plaats in de eerste proef. In de tweede proef wist de amazone e even wat mee aan te rijden en dat resulteerde in een mooie 4e prijs met 60,64%.

Het begin is gemaakt met een mooi resultaat na hard werken en trainen in deze nieuwe klasse voor zowel Natalie als Caprice wat een mooi zomer seizoen beloofd voor de combinatie.