Succesvol weekend leerlingen DBG

Afgelopen zaterdag en zondag kwamen twee leerlingen bij de dressuurwedstrijd bij Manege de Boleemhoeve in Zevenaar aan de start. Op zaterdag startte Sophie van Leest haar imponerende Ferro nazaat Go Ferro, het was hun eerste M2 wedstrijd en die verliep meteen goed. Ze behaalden tweemaal het rode lint met een mooie score van 185 en 185,5.

Ook 2 rode linten waren er voor Margo Arends, ze moest nog 1 puntje om te kunnen promoveren en ging met 5 winstpunten naar huis!! De Jazz nakomeling Evita DBG boekt goede progressie en wint elke dag aan draagkracht. Ze zijn pas een half jaar weer aan het trainen nadat Evita DBG een veulen heeft gehad van Ferdeaux.

DBG leerlinge Marjan Neerincx die haar schimmel fijn voor elkaar heeft kwam dit weekend  aan start in de klasse Z1, ze startte op de mooie locatie in Someren. Haar paard Energy heeft veel talent voor de verzameling en heeft een fijne galoppade. Van deze combinatie gaan we zeker nog horen in de toekomst. Ze behaalden tweemaal een 3e prijs met 213 en 221 punten.