Leerzame clinic bij Manege de Nijgraaf Westervoort

Afgelopen zondag heeft Dressuurstal Bax-Goris een proeven clinic georganiseerd voor haar lesklanten, de vereniging van De Nijgraaf stelde de accomodatie ter beschikking en in de prachtige binnenbaan kon heerlijk gereden worden. De baan en de bodem lagen er goed bij en ook de kantine was al in paas sfeer.

De proevenclinic onder leiding van Dhr. A. Hamoen is heel goed verlopen en alle deelnemers waren enthousiast en hebben weer een goed leermoment gehad. Bij binnenkomst werd de gewenste proef gereden en voorzien van commentaar daarna kregen de amazones nog extra ondersteuning tijdens het rijden. Ilona reed ook mee met de clinic en Bart maakte van de gelegenheid gebruik om enkele jonge paarden te trainen. Hieronder een paar beelden van de DBG paarden. Morgen volgen foto’s van de deelnemers.

Graag willen we alle deelnemers bedanken voor hun komst.