DBG leerlingen promoveren met succes.

Afgelopen weekend promoveerde meerdere DG leerlingen naar een hogere klasse. Zo startte Groenhorst en DBG leerlinge Lotte Schippers met haar paard Pb’s Black Knight in Ambt-Delden. In de eerste proef kwam ze uit in de klasse Z1 en maakte in de tweede proef hun debuut in de klasse Z2. In de eerste proef wist de amazone met 205 punten een 7e plaats te behalen. In de tweede proef wist de ze met 207,5 punten meteen hun eerste winstpunt te behalen en meteen een mooie 3e prijs te behalen.

Bij manege de Waterberg in Arnhem kwam HTC en DBG leerlinge Alysia van Pul aan de start met haar pony Rover. Alysia die fanatiek traint op DBG via HTC maakte in Arnhem de overstap naar de klasse M1. In de eerste proef behaalde de amazone 199,5 punten en in de tweede proef nog eens 196,5 punten. Een bijzonder mooi resultaat en kon meteen 4 winstpunten bij laten schrijven.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.