Prijzen voor DBG leerlingen in Zevenaar

Afgelopen zondag kwamen er meerdere DBG leerlingen aan de start bij manege de Boleemhoeve in Zevenaar. DBG leerlinge Chanou Janssen kwam met haar stoere Florett Ass nakomeling Black Jack aan de start in het ZZ-Licht. Chanou die goed voorbereid afreisde naar Zevenaar deed goede zaken. In de eerste proef behaalde de amazone ruimschoots de overwinning met 225,5 punten. In de tweede proef was de Black Jack iets moe waardoor de punten bleven steken op 219 punten wat altijd nog goed was voor een mooie 2e prijs.

In de avonduren kwam DBG leerlinge Margo Arends nog aan de start in de klasse M1 met haar door DBG gefokte Jazz nakomeling Evita DBG. Margo had de Jazz merrie er scherp aan staan en behaalde in de eerste proef met 194,5 punten een mooie 2e prijs. In de tweede proef deed de amazone er nog een schepje bovenop door met 199 punten wederom een mooie 2e prijs te behalen.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.