DBG leerlingen behale mooie resultaten tijdens Regionale Kampioenschappen

De Regio Kampioenschappen zijn in heel Nederland weer in volle gang. Zo ook voor meerdere DBG leerlingen die via HTC, Rabobank Talentenplan of Groenhorst College komen trainen op DBG. Zo startte op de Overijselse Kampioenschappen in Luttenberg enkele HTC leerlinge van HTC Oost.

In de klasse DE-M1 waas er een mooie 5e prijs voor Karlijn Olde Klieverik met haar pony The King. Karlijn behaalde een mooie score 65,75%. In de klasse DE-Z1 kwam Shanaya Karedag met haar pony Volltreffer’s Volante en behaalde daar een mooie 7e plaats met bijna 62%.

Bij de paarden kwam DBG leerlinge Lotte Schippers aan de start met haar zwarte Painted Black nakomeling Pb’s Black Knight een mooie 7e plaats met 62,13% in deze druk bezette rubriek.

Bij manege de Molenheide in Schijndel werden de Brabantse Kampioenschappen verreden voor de pony’s. Via het Rabobank Talentenplan traint Noa van Rijbroek met haar pony VRB groep’s Black Magic bij Bart op DBG. Bart die naar Schijndel afreisde om Noa te helpen bij het losrijden zag zijn pupil in de eerste proef een mooi score van ruim 66% bij elkaar rijden. In de kür deed de amazone er nog een schepje boven op en behaalde ze ruim 67% en een 7e plaats. In totaal was er een mooie 6e plaats waarmee de amazone een startplaats voor Indoor Brabant 2017 wist veilig te stellen.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.