DBG leerlingen aan de start tijdens Regiokampioenschappen

Dit weekend worden er op verschillende plaatsen weer regiokampioenschappen verreden in verschillende provincies. Zo zal er tijdens de Gelderse Kampioenschappen voor pony’s in Ermelo DBG leerlinge Michelle Peters aan de start komen met haar pony Scheermeer’s Hof Angel. Michelle komt uit in de klasse DE-M2 en zal om 11.45 uur in de ring verschijnen.

Tijdens de Brabantse Kampioenschappen voor paarden in Schijndel komt DBG leerlinge Wenda Welten met haar expressieve Wynton nakomeling Firefly aan de start. Wenda die afgelopen zomer tijdens de Brabantse outdoor kampioenschappen Brabants Kampioen werd in de klasse Z1 en zal nu wederom een poging wagen om het kampioenslint te bemachtigen nu in de klasse Z2. Wenda komt zondag om 14.38 uur in de ring verschijnen.

Namens DBG heel veel succes tijdens de kampioenschappen.