DBG leerlingen aan start tijdens Gelderse Kampioenschappen

Vandaag en morgen worden op verschillende plaatsen de Gelderse Kampioenschappen voor de paarden verreden. Hier komen op enkele DBG leerlingen aan de start die een gooi gaan doen naar de Gelderse titel in hun klasse. In Beuningen bij hippische centrum La Grande komt DBG leerlinge Sylvia Claes uit in de klasse Z2. Zij zal daar met haar Sandreo nakomeling Beste Choice aan de start verschijnen om 10 uur.

Op zaterdag komt in Westervoort DBG leerlinge Jeanine Philipsen aan de start in de klasse L1. Met haar Zambuca nakomeling Goldstrike heeft ze laten zien de laatste tijd goed in vorm te zijn en een serieuze poging zal doen om een startplaats voor de Nederlandse Kampioenschappen te bemachtigen. Jeanine komt om 13.53 uur aan de start.

Namens DBG heel veel succes.