Per direct enkele stallen beschikbaar op DBG

Per direct zijn er een aantal stallen beschikbaar: voor pension-, trainingspaard / keuringsklaar maken van uw paard. We hebben een prachtig vijf sterren bedrijf en u paard zal aan niets tekort worden gedaan. Dagelijks worden de stallen gemest en we hebben vier voerbeurten. De bodem in de binnen-, buitenbaan en paddock zijn van Aghterberg en er kan onder alle weersomstandigheden altijd getraind worden. We bieden een goede service, geen extra kosten voor het gebruik van stapmolen, trailer of wisselen van de deken van het paard. Tevens kunt u van instructie genieten op onze locatie, zowel Bart als Ilona zijn bevoegd om instructie te geven tot en met hoogste niveau.

Voor meer info en prijzen neem dan gerust contact op of kom een keer langs om ons bedrijf te bezichtigen.

Ilona Bax 06-53942255