Jeanine Philipsen met Goldstrike Kring Kampioen Rivierenland Oost

Zondag stond de laatste dressuur selectie op het programma, georganiseerd door Manege de Fruithof in Heteren. In de klasse M1 lagen alle kansen nog open. Margo Arends had haar merrie Evita DBG (v.Jazz) scherp aan de hulpen, het eerste gedeelte van de proef was met veel expressie voorgesteld, jammer dat ze aan het einde een beetje de draagkracht verloor. Ze behaalden een vijfde plaats met 182,5 punt. Met dit resultaat kwam Margo een half puntje te kort om doorgestuurd te worden naar de Regio Kampioenschappen, ze staan nu eerste reserve.

Sophie van Leest had tijdens het losrijden de stoere Ferro nakomeling Go-Ferro ter Kwincke goed aan het lopen, jammer dat ze tijdens de proef teveel spanning hadden anders hadden ze zeker hoger kunnen scoren.

Jeanine Philipsen startte haar eigen fokproduct in de klasse L1, deze Zambuca nakomeling boekt goede progressie tijdens de training. De jury was ook enthousiast, sympathiek voorgesteld en paard met kwaliteit. Ze behaalden een super score van 200,5 punt en zette daarmee de rubriek op hun naam. Daarmee werden ze ook gehuldigd als Kring Kampioen en daarmee afgevaardigd naar de Regio Kampioenschappen. Super resultaat.

Van harte gefeliciteerd en succes