Sophie en Jeanine winnen in Uden

Op de valreep van 2016 werd er bij manege Olympic in Uden nog een dressuurwedstrijd georganiseerd. Twee DBG leerlinge reisde niet geheel onverdienstelijk af naar Uden om aan de start te komen voor twee dressuurproeven.

Zo kwam DBG leerlinge Sophie van Leest aan de start met de zwart Ferro nakomeling Go Ferro ter Kwincke in de klasse M1. In de eerste proef wist de amazone met 188,5 punten de 1e prijs te behalen. In de tweede proef deed de amazone er nog een schepje bovenop en met 204,5 punten en wist hiermee haar tweede overwinning binnen te halen.

In de klasse M2 kwam nog een andere DBG leerling in de ring. Jeanine Philipsen startte haar Trent B nakomeling D’amoer in twee proeven. In de eerset proef moest de amazone met 187 punten nog genoegen nemen met de 2e prijs. Maar in de tweede proef zette de amazone orde op zaken door met 193 punten de overwinning binnen te halen.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.