HTC leerlingen presteren op wedstrijd

Dit jaar worden er voor het eerst op DBG trainingen gegeven via het HTC. In de regio Midden komen op dit moment 5 leerlingen naar DBG toe voor de trainingen. Dat deze trainingen zijn vruchten af begint te werpen beweest onlangs Alyshia Pul met haar pony Rover. Tijdens de tweede selectiewedstrijd voor de Gelderse Kampioenschappen in Wezep wist zij met maar liefst ruim 10 punten  voorsprong de overwinning te pakken met 200,5 punten.

In de regio Oost geeft Bart in Holten ook les in het kader van het HTC trainen. Hier begeleid Bart een 6 tal leerlingen. Hier worden de resultaten ook steeds beter zichtbaar. In Ambt-Delden kwam HTC leerlinge Karlijn Olde Klieverik met haar pony The King uit in de klasse M1. In de eerste proef wist de amazone met maar liefst 20 punten voorsprong de overwinning op te eisen met 191,5 punten. In de tweede proef was er wederom een 1e prijs nu met 193,5 punten.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.