Mooie ervaring Felicia DBG en Hidde ter Kwincke DBG tijdens Equisport cup in Bergharen

Afgelopen weekend werd de Equisport Cup verreden in Bergharen. Deze wedstrijd voor 3 en 4 jarige paarden werd gejureerd door Laurens van Lieren en Jacques Verkerk. DBG reisde met twee paarden naar Bergharen waar Bart met de paarden Felicia DBG en Hidde DBG aan de start kwam.

Eerst was het de beurt aan de 4 jarige dressuurpaarden. Bart startte de Lord Loxley zoon Hidde ter Kwincke DBG. De zwarte ruin liet zich goed zien en mocht in totaliteit nog wat meer gesloten blijven. Dit resulteerde in net geen top 10 klassering met 71 punten.

Daarna was het de beurt aan de 3 jarige. De enkele maanden geleden door DBG aangekochte Fidertanz merrie Felicia DBG maakte daar haar wedstrijd debuut onder Bart. De energiek merrie liet zich in de mooie entourage van rijhal Bergharen goed zien. Voor de draf werd zelfs een 8 gescoord. In totaal kwam de merrie uit op 75 punten wat een mooie 14e plaats opleverde in deze grote kwaliteit volle groep 3 jarige dressuurpaarden.

Beide paarden hebben weer veel geleerd en zullen worden doorgetraind voor de Pluvinel jonge paarden wedstrijd volgende week in Maren-Kessel.