Zeer geslaagde sinterklaas bixie bij de Waalruiters in Gendt

Afgelopen zondag werd er bij de Waalruiters in de manege aan de polder in Gendt een sint & piet bixie wedstrijd verreden. Voor de wedstrijd was erg veel animo en de eerste bixie combinaties gingen om 9 uur al van start. Amy en Liz kwamen ook aan de start tegen de klok van vier uur.

Amy was met haar pony Emiel DBG naar Gendt afgereisd om deel te nemen aan twee proeven bij de inniminies die werd beoordeeld door twee heuse zwarte pieten. Liz Arends kwam aan de start met haar pony Rinie. Bij de amazones maken steeds weer progressie en hebben hun pony’s steeds beter onder controle. Het lichtrijden bij beide amazones wordt ook steeds beter en de dames hebben er zichtbaar veel zin in.

Wederom een zeer geslaagde bixie dag met dank aan de geweldige organisatie van de Waalruiters.