Druk weekend voor DBG

Vandaag en morgen staan er voor DBG enkele evenementen op het programma. Vandaag word in Bergharen de Equisport Cup verreden voor 3 en 4 jarige paarden. Bart komt in Bergharen met twee DBG paarden aan de start. Om 16.45 uur komt bij de 4 jarige Hidde ter Kwincke DBG (v.Lord Loxley) in de ring. Daarna zal aansluitend de 3 jarige paarden in de ring verschijnen. Hierin komt Bart aan de start met de Fidertanz merrie Felicia DBG.

In de avond komt de op DBG getrainde Elite merrie Hillene ter Kwincke in de ring van de HSH Auction in Schaijk waar Bart amazone Marijn van Dijk zal begeleiden tijdens de presentatie en de veiling.

Morgen zondag zal onze kleinste DBG telg wederom aan de start verschijnen in Gendt. Bij de Waalruiters in wederom een Bixie en Inniminies wedstrijd voor de kleintjes georganiseerd waar Amy met haar pony Emiel DBG acte de présance rond de klok van vier uur.

Dit weekend wordt de ook de 2e selectie voor Kring Rivierenland Oost verreden bij Hippische Centrum La Grande in Beuningen waar meerdere DBG leerlingen aan de start komen. Hier zal Ilona aanwezig zijn om onze leerlingen te begeleiden tijdens het losrijden voor hun proef kortom een interessant en druk weekend.