Hillene ter Kwincke in HSH auction

Sinds enkele weken staat de Elite merrie Hillene ter Kwincke in training bij DBG. De 4 jarige merrie liep vorig jaar op dezelfde IBOP als Feline ter Kwincke een goede test en werd daar toen overtuigend Elite. Afgelopen jaar kreeg de merrie een hengstveulen van de hengst Dreamline die verkocht werd op veulenveiling Maren-Kessel.

Ondertussen is Hillene ter Kwincke weer in training en zal worden aangeboden op de HSH auction op 26 November in Schaijk. Hillene die als vader Florencio heeft komt uit een moeder van Jazz. Vader van moeders moeder is de hengst Amethist. Dit is dezelfde merrie die terugkomt in de sportstam van de paarden Effie Ilona DBG (v.Contango), Hidde ter Kwincke DBG (v.Lord Loxley) en Justum DBG (v.Sezuan).

De merrie heeft veel inzet in het rijden en heeft veel looplust een fijne mond en laat zich goed bewerken. Voor meer informatie: HSH Auction.