DBG leerlingen scoren ook op 2e dag selectie in Bergharen

Op zondag kwamen de klasse M2, Z1, Z2 en ZZ-L aan de start in Bergharen. Wederom kwamen hier DBG leerlingen aan de start met hun paarden om zich te selecteren voor de Gelderse Kampioenschappen. In de klasse M2 kwam Jeanine Philipsen aan de start met haar Trento B nakomeling D’Amour. Jeanine wist zich in deze sterke rubriek goed staande te houden en behaalde met 183,5 punten een mooie 5e plaats en voor de selectie een 4e.

In de klasse Z1 kwam DBG leerlinge Ebba Rademacher aan de start met haar Wentanera (v.Weltrup). In de galop ontstonden een paar spanningsfoutjes waardoor er een paar mindere punten op het protocol stonden. Dit resulteerde in net geen 60% en een mooie top 10 klassering.

DBG leerlinge Sylvia Claes die onlangs haar debuut maakte in de klasse Z2 met haar Sandreo nakomeling Best Choice liet zien ook met de beste mee te kunnen. Middels een foutloze proef wist de amazone een puntenaantal van 213 te behalen wat goed was voor de 4e prijs. Doordat de wedstrijd was opengesteld voor deelnemers van buiten de kring stonde de amazone voor de selectie op de 2e plaats.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten en succes met de volgende selectie op 26 & 27 November in Beuningen.