Marina en Lotte in de prijzen

Afgelopen week kwamen weer meerder DBG leerlingen op verschillende plaatsen aan de start om met hun paarden in hun proef toe te passen wat ze in de training op DBG hebben geleerd. Zo kwam DBG leerlinge Marina Bruggink met haar grote vosmerrie Brightling aan de start bij ’t Hooge End in Didam. Haar Don Primaire nakomeling wordt steeds constanter en Marina wist dit ook in de proef vast te houden. Met 217,5 punten was er een mooie 3e prijs.

DBG en Groenhorst leerlinge Lotte Schippers maakte onlangs met haar 6 jarige Painted Black nakomeling, PB’s Black Knight de overstap naar de klasse Z1. De imponerende zwarte kwam afgelopen zondag aan de start in Vaasen. Middels een constante proef wist ze met 216 punten een mooie 2e prijs te behalen.

Afgelopen dinsdag kwam de amazone aan de start met haar andere Z1 paard in Emmen. Met 214,5 en 208 punten mocht de amazone tweemaal de 2e prijs ophalen met haar Sir Gambler CS. Met deze Gribaldi nakomeling is ze nu startgerechtigd in de klasse Z2.

Namens DBG gefeliciteerd met deze mooie resultaten.