Ilona Bax wint M1 rubriek in Uden

Gisteren kwamen de paarden Go Ferro ter Kwincke en Goldi DBG aan start tijdens de dressuurwedstrijd in Uden.De M1 rubriek telden 16 starts. Sophie die sinds kort een combinatie is met Go Ferro heeft vorige week haar debuut gehad in de klasse M1, om nog beter af te stemmen en wedstrijdritme te houden startte ze ook deze week. De zwarte ruin loopt een gedegen proef en de combinatie is een belofte voor de toekomst. Ze behaalden een mooie 3e prijs met 186 punten.

Ilona startte haar Romanov merrie Goldi DBG ook in de M1, ze liep een hele fijne verrichting, de imponerende merrie was tijdens het losrijden al fijn aan de hulpen. De hele proef bleef ze fijn voorwaarts en konden we de oefeningen al fijn afwerken. Ze behaalde een 1e prijs en mooie score van 203 punten.

Mee om te oefenen was de recent aangekochte Ferro merrie Hendy Rava DBG, de frisse merrie heeft veel bewegingstechniek en een sterk achterbeen. Ze liet zich ook heel fijn bewerken op de mooie buiten terrein van manege Olympic.