Jeanine Philipsen wint met eigen fokproducten

Afgelopen weekend startte Jeanine Philipsen met haar 2 paarden in Zevenaar. Een leuk detail is dat beide paarden zelf gefokt zijn en dat Jeanine de opleiding zelf doet. Haar grote vosruin Goldstrike ging voor de eerste keer mee op concours, deze stoere Zambuca nakomeling heeft 3 goede basisgangen en hij liet twee hele fijne proeven zien. Ze wisten beide L1 proeven te winnen met een super score 201 en 203 punten.

Ook in de klasse M2 liet Jeanine Philipsen van zich horen, haar paard D’amour maakt  goede progressie en oefeningen van de klasse Z1 beheerst ze ook goed, nog een paar wedstrijden in de klasse M2 dan zal binnenkort ook de overstap gemaakt worden naar de Z1. Ze behaalden een mooie score van 181,5 en 191,5  en wist hiermee ook de tweede proef winnend af te sluiten.

Namens DBG van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten.